Heureka.sk - nákupný radca
Vyber produkt > Porovnaj ceny > Nakupuj výhodne

Samsung BD-D6500

Pridať recenziu

3D prehrávač - Samsung - HDMI výstup - Dekodér Dolby Digital

SMART 3D Blu-ray prehrávač Prehráva: 3D Blu-ray DVD-Video DVD / DVD ± R / DVD.RW Audio CD CD / CD-R / CD-RW Blu-ray Video USB Storage Podporuje... viac »

Kde kúpiť

Všetky recenzie Samsung BD-D6500

Laco

Pridané: 31. januára 2012

Odporúča produkt

Vzhľadom k tomu, že televízory Panasonic majú podporu zameranú pre Čechy tento výrobok plní moje predstavy v oblasti multimediálnej podpory, myslím tým funkciu Smart TV a jej využitie ako videopožičovne s bohatou ponukou už aj v 3D.

jančo

jančo

Pridané: 13. januára 2012

Odporúča produkt
  • kvalita obrazu a zvuku so značkou tv samsung
  • nič

kvalitný výrobok na rozdiel od iných výrobcov za slušnú cenu

Overený zákazník MALL.sk

tip40

Zakúpený v MALL.sk

• splňa všetký očakávania
  • žiadne nedostatky

prehľadné menu
za takuto cenu ozaj výborný

• malé rozmery
  • tichá prevádzka
  • jednoduché ovládanie
  • rýchle a spoľahlivé načítanie diskov
  • blbuvzdorná a rýchla inštalácia a nastavenie všetkých funkcií
  • slušný upscaling DVD obrazu
  • pripojenie na internet dáva prehrávaču uplne iný rozmer
  • veľmi zlé zadávanie textu pomocou DO
  • škaredé DO, nespolupracuje s TV (Sony), i keď DO z TV vie ovládať prehrávač
  • pomalé reakcie v internetových aplikáciách
  • klasické prehliadanie internetových stránkok nie je možné - iba vybraný obsah cez internetové aplikácie
  • pre plynulé zobrazenie HD obsahu na nete vyžaduje rýchle pripojenie (>5-6 Mbit/s) bez dátového limitu
  • pre pomalšie pripojenia som nenašiel možnosť nižšieho rozlíšenia
  • relatívne limitovaný počet dostupných použiteľných aplikácií (hier je ale dosť)

Inštalácia:
Prehrávač je po rozbalení nastavený v priebehu 15 minút, vrátane nastavenia siete a aktualizácie firmwaru a aplikácií.

Základné funkcie:
Samotné prehrávanie je bezproblémové, základné ovládanie je absolútne blbuvzdorné. Disky sa načítavajú svižne (CD/DVD v priebehu pár sekúnd, Blu-Ray som neskúšal, ale recenzie na nete hovoria, že sa jedná o jeden z najrýchlejších prehrávačov na trhu). 3D som neskúšal, nemám 3D TV.
Prehrávanie/prehliadanie obsahu z USB disku je tiež bez problémov.
Prehrávač má slušnú nádielku A/V výstupov, pri bežnej prevádzke si vystačíte s dvoma káblami: sieťový a HDMI.

Diaľkové ovládanie:
Diaľkový ovládač (DO) je dosť škaredý, niektoré funkcie majú nepatrične malé tlačidlá (napr. Smart Hub). Ovládanie TV (Sony) nefunguje, takže veľké tlačidlá pre ovládanie programov, hlasitosti a vypínač sú zbytočné. Na druhú stranu, DO TV Sony vie bez problémov ovládať prehrávač.

Internetové aplikácie:
Smart Hub - stránka s rôznymi predinštalovanými + stiahnuteľnými aplikáciami je skytá pod nenápadným tlačidlom. Občas trvá dosť dlho, kým sa Smart Hub spustí. Ja za kvalitné aplikácie považujem napr. Google Maps, YouTube, AccuWeather, Vimeo a AOL HD. Medzi základné patria aj Facebook (neroschodil som ho, nechcel mi "zožrať" heslo" a Twitter (nemám účet).
Vyhľadávanie, prípadne zadávanie textu je hotová kalvária - dá sa síce vybrať z viacerých spôsobov zadávania textu, ale žiaden mi nevyhovoval. Navyše sa písmená zobrazujú s veľkou latenciou, takže často dochádza k chybám. Aj v niektorých aplikáciách je odozva na pokyny dosť šeredná.
Ak nechcete stráviť dlhé zimné večery pri načítavaní videí z netu, je potrebné mať naozaj rýchle pripojenie - najmenej 5 Mbit/s. Mojim pripojením bol Orange Mobilný internet s modemom podporujúcim rýchlosť max. 7Mbit/s, pričom najvyššia zaznamemaná rýchlosť bola okolo 5,5 Mbit/s. Na FullHD video ani táto rýchlosť nestačí a z času na čas sa prehrávanie prerušilo. Za cca hodinku skúšania funkcií a rôznych aplikácií som stiahol vyše 700 MB, takže, okrem vysokej priepustnosti internetu, nevyhnutnosťou pre aktívne využívanie internetových služieb prehrávača je potrebný neobmedzený dátový limit. To znamená, že pre väčšinu pripojených cez DSL bude prehliadanie FullHD videí dosť krkolomné.
Navyše v niektorých HD aplikáciách (Vimeo, AOL HD) som nenašiel možnosť znížiť kvalitu videa. Vlastne, túto možnosť som nenašiel ani v aplikácii YouTube. Tu to až tak nevadilo, lebo väčšina obsahu nie je HD.

• Áno (4)

• WiFi

Nema chybu, super

Pridané: 22. novembra 2011

(Upravené 22. novembra 2011)

• obraz

• dialkove ovladanie
  • rychle nacitanie media
  • hlucna mechanika
  • neprakticke vkladanie media
  • DivX prehrava az po registracii
  • displej zobrazuje iba zakladne udaje
  • cena

Priemerny Blu Ray prehravac s hlucnou mechanikou za vysoku cenu.

• Áno (6)

• plastove vyhotovenie
  • neprakticke vkladanie media
  • citlive dotykove ovladanie
  • cena

Za taku cenu by som uvital minimalne kovove sasi a najma lepsie spracovanie pristroka ako ma napr. Onkyo alebo Pioneer.

• Áno (6)

Zobrazujem 1 - 8 zo 8 recenzií